Hideo Kojima: "Death Stranding Benim Şimdiye Kadarki En İyi Çalışmam Olacak"

16.10.2019 17:08 Gazali Çetinkaya

 
DigitalSpy ile röportaj gerçekleştiren Hideo Kojima yeni oyunu Death Stranding hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.
 
Hideo Kojima, Death Stranding'in şu ana kadarki kendisinin en iyi çalışmasını olacağını belirtti ve bundan emin olduğunu ekledi.
 
"Şimdiye kadar oyun geliştirirken hep bir şeylerden vazgeçmek ya da en azından bir şeyleri yapmak için diğer şeylerden ödün vermek zorunda kaldım. Fakat bu sefer Mark Cerny ile birlikte çalışarak ve elimizdeki en son teknolojiyi kullanarak bu sorunları aştığımızı düşünüyorum."
 
"Tamamen yeni ve şimdiye kadar hiç kimsenin görmediği bir şey üzerinde çalışıyoruz. Bu, benim şimdiye kadarki en iyi çalışmam olacak. Bundan eminim."

Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler