Hideo Kojima'nın Yeni Oyununun PC'ye de Geleceği Onaylandı

16.12.2015 15:52 Samet Konuksal


    Bugün itibariyle bağımsızlığa çekildiğini açıklayan ve Kojima Productions'u yeni haliyle karşımıza çıkaran Hideo Kojima'nın Sony'le yaptığı anlaşma bazı yanlış anlaşılmalara yol açmıştı. Ünlü oyun yapımcısı bu kez merak edilen soruları yanıtlayarak kafalardaki karışıklıkları giderdi.
 
    Kojima Productions'un Sony tarafından herhangi bir yatırım almadan, tamamen bağımsız bir şekilde kurulduğunu söyleyen Hideo Kojima, kendilerinin Sony çatısı altında bulunmadığını belirtti. Sadece ilk oyun için Sony'le özel 'konsol anlaşması' yaptıklarını belirten Kojima, yeni projenin PS4'ün ardından PC'ye de geleceğini açıkladı. Firmanın Xbox cephesine de ilerleyen senelerde oyunlar yapabileceğini belirten Hideo Kojima, PS4'e özel anlaşmanın sadece ilk proje için geçerli olduğunu söyledi.
 
    Kojima Productions'un ilk bağımsız projesi için de konuşan Hideo Kojima, oyunun tamamen yeni olacağı, Metal Gear ya da Silent Hill serileriyle bir alakasının bulunmayacağını açıkladı. Oyunun bağımsız olarak Kojima Productions tarafından geliştirileceği belirtilirken, PS4 yayıncılığını Sony'nin üstleneceği eklendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 4 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 5 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler