Hitman 3'ün Yeni Haritası Ambrose Island, 26 Temmuz'da Geliyor

10.07.2022 13:08 Mehmet Tandoğan

 
 
IO Interactive, Temmuz ayı yol haritasında Hitman 3'ün yeni haritası Ambrose Island'ın 26 Temmuz'da tüm oyunculara ücretsiz bir DLC (Ek paket) olarak sunulacağını duyurdu. Bu içerik, oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana ilk yeni haritası olarak karşımıza çıkıyor.
 
Fragmanda gösterilene göre Ambrose Island, isyancı bir grup tarafından yönetilen, tropikal bir ada olarak karşımıza çıkıyor. IO Interactive, yeni haritada birçok içeriğin olacağını belirtiyor. Bu adada, Andaman Denizi'nde faaliyet gösteren tehlikeli bir korsan çetesi, birçok sırra ev sahipliği yapan bir koy ve tamamen keşfedilebilir bir bölge yer alıyor. Ayrıca kilidini açmak için yeni hedefler, zorluklar ve ödülleri de bünyesinde barındırıyor.
 
Öte yandan IO Interactive, Mayıs ayında Freelancer adlı bir modun geleceğini duyurmuştu. Ancak bu mod istenildiği zamanda yayınlanamadı. Ekip bunu telafi etmek için Ambrose Island haritasının çıkış tarihini öne çekti. Yeni modun ise bu yılın ikinci yarısında yayınlanması planlanıyor. Freelancer modu, oyuna çeşitli görevler ekleyecek ve Ajan 47'nin yeni güvenli evini özelleştirmesine olanak tanıyacak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler