Hogwarts Legacy, Gamescom 2022 Açılış Gecesi'nde Yer Alacak

17.08.2022 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştiriciler Avalanche Software ile Portkey Games, geçen hafta açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'nin Holiday 2022 çıkış yılından 10 Şubat 2023 tarihine ertelendiğini duyurmuştu. Şimdi ise Geoff Keighley, Gamescom 2022: Opening Night Live sunumunda Hogwarts Legacy'ye yeni bir bakışın sunulacağını onayladı.
 
Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayın Etkinliği 23 Ağustos Salı TSİ 20:30'da gerçekleştirilecek Etkinliği YouTube üzerinden izlemeniz mümkün olacak.
 
Oyun 10 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Nintendo Switch sürümünün çıkış tarihi daha sonra açıklanacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler