Hogwarts Legacy için Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

18.03.2022 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software, Hogwarts Legacy'nin PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Switch versiyonu yeni duyuruldu.
 
Ekip, özel olarak düzenlenen State of Play etkinliğinde PlayStation 5'te 14 dakikalık oynanış görüntülerini içeren bir dizi video paylaştı. Aynı zamanda oyunun dünyası ve sistemleri hakkında da bir dizi ayrıntı yayınlandı.
 
Hogwarts Legacy, ilk kez Harry Potter kitaplarında yer alan dünyada geçen sürükleyici bir açık dünya aksiyon RPG oyunudur. Bilinen ve yeni bölgelere uzanan bir yolculuğa çıkın, fantastik canavarları keşfedin, karakterinizi özelleştirin ve iksirler üretin, sihir yapmada ustalaşın, becerilerinizi yükseltin ve olmak istediğiniz sihirbaza dönüşün.

1800'lerdeki Hogwarts'ı deneyimleyin. Karakteriniz, sihirbazlar dünyasını yok etmekle tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci. Müttefikler kazanırken, Karanlık sihirbazlarla savaşırken ve en sonunda sihirbazlar dünyasının kaderine karar verirken Hogwarts'ta yaşama hissini keşfedin. Kendi mirasınızı kendiniz oluşturacaksınız.
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler