Hogwarts Legacy için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

15.12.2022 19:40 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software, aksiyon RPG'si Hogwarts Legacy'nin açık dünya, savaş ve İhtiyaç Odası'nı gösteren yeni oynanış görüntülerini yayınladığını duyurdu.
 
Videoda yer alan ayrıntılar 
 
Oyunun ilk bölümünde, 1800'lerin sonlarında Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda öğrenci olan oyuncu, süpürgesini açık dünyanın üzerinde alçaktan uçuruyor. Scottish Highlands üzerinde uçan oyuncu, farklı cadılar ve büyücülerle tanışma fırsatı sunarken aynı zamanda görevlere katılma şansı sunan bir mezrayı keşfetmek için karaya iner. Oyuncu daha sonra bir Onyx Hippogriff'e binerek araziden geçer.
 
Dark Arts kozmetik setini giyen oyuncu, Thestral ile Dark Arts Battle Arena'ya gitmeden önce Yasak Ormanda yürür. The Dark Arts Cosmetic Set, Thestral Mount ve Dark Arts Battle Arena, Hogwarts Legacy Deluxe Edition'da veya Dark Arts Pack'te oyun içinden satın alınabilir. Oyuncu, düşmanın sağlık çubuğunun anında sıfıra düştüğünü göstermek için hemen bir Avada Kedavra büyüsü yapar. İhtiyaç Odasındaki iksirler ve bitkiler gibi araçlar, düşmanları daha verimli bir şekilde yenmeye yardımcı olmak için oyuncuyla birlikte savaşa getirilebilir.
 
Son videoda, oyuncu İhtiyaç Odası'nı ziyaret eder. Büyüler, Hogsmeade'deki Tomes and Scrolls'ta bulunabilir veya oyun boyunca çeşitli etkinlikleri tamamlayarak ödüllendirilebilir. Dikim kapları ve demleme istasyonları gibi yardımcı öğeler de özelleştirilebilir. Oyuncu, oyun boyunca, teçhizatına büyülü özellikler eklemek ve özelleştirmek için kullanılabilecek Tezgahı yaratabilecektir. Son olarak oyuncu, hayvanların bakıldığı Vivarium'a yürür. Bir Graphorn, Niffler, Kneazle ve Mooncalf ortaya çıkar. Bir canavarı sevip besleyerek, oyuncuya ekipmanlarını kişiselleştirmek ve yükseltmek için gereken sihirli malzemeleri verecekler.
 
Oynanış Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler