Hogwarts Legacy için birinci şahıs modu yayınlandı

08.03.2023 18:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Harry Potter temalı üçüncü şahıs açık dünya rol yapma macera oyunu için birinci şahıs modu yayınlandı. Mod geliştirici YouYouTheBoxx tarafından yayınlanan bu mod sayesinde karakterinizi birinci şahıs kamera bakış açısıyla görebiliyor ve daha farklı bir deneyim elde edebiliyoruz.
 
Yeni mod ücretsiz olarak sunuluyor
 
 
 
Bu mod sayesinde PC oyuncuları artık Hogwarts Legacy oyununu başka bir şekilde deneyimleyebiliyor. Ancak bildiğiniz gibi bu mod resmi olarak yayınlanan bir araç değil. Bu nedenle birinci şahıs modunda oynarken bazı hatalar ve görüntü bozuklukları olabilir. 
 
Birinci şahıs modunu gösteren bir video da yayınlandı. Bu video sayesinde oyun içerisinde nasıl bir deneyim elde edeceğinizi görebilirsiniz. Siz de bu modu denemek isterseniz aşağıdan linke tıklayabilir ve kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.
 
- Mod linki
 
Hogwarts Legacy birinci şahıs modu oynanış videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler