Hogwarts Legacy'de Spor Oyunu Quidditch Yer Alacak mı?

05.09.2022 18:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından oyunculara sunulacak ve Harry Potter evreninde geçecek açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, geçtiğimiz süreçte ertelenmişti. Bu zamana kadar birçok video paylaşıldı ve oyun hakkında çeşitli detaylar sunuldu. Ancak oyuncular J. K. Rowling tarafından yazılan ve Harry Potter kitaplarındaki kurgusal bir spor olan Quidditch'in oyunda olup olmayacağını devam ediyor.
 
Oyunun web sitesinde güncellenmiş SSS (Sıkça sorular sorular) bölümünde açıklandığı gibi oyuncular süpürgeye binebilecek ancak Quidditch maçlarına katılamayacak. Yani açık dünyayı büyülü süpürgemiz ile gezebileceğiz ve çeşitli bölgeleri keşfe çıkacağız. Dağ bayır aşabileceğiz ancak ne yazık ki filmlerde izlediğimiz gibi Quidditch maçlarına katılamayacağız. Zaten SSS bölümü bu sporun kesinlikle olmayacağını bildiriyor.
 
Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonraki bir tarihte de Switch konsollarına gelecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler