Homefront: The Revolution'ın Çıkış Tarihi Göründü

06.01.2016 15:50 Samet Konuksal


    İlk oyununda etkileyici bir atmosfer ve temaya sahip olan Homefront serisinin hakları, THQ'nun iflasından sonra Crytek'e satılmıştı. Seriyle ilgili yeni bir projeye başlayan, fakat daha sonrasında yaşadığı finansal sorunların ardından hakları Deep Silver'a satılan serinin yeni oyunuyla ilgili bir haber ortaya çıktı.
 
    En son geçtiğimiz yaz aylarında etkileyici bir videoyla beraber geri dönüşünü yapan Homefront: The Revolution'ın çıkış tarihi göründü. Oyun ön siparişlerinde 5 dolarlık hediye çeki veren ABD'nin büyük market zinciri Target'in bu kuponlarında Homefront: The Revolution reklamı yerini alıyor. Bu reklamda oyunun çıkış tarihi 17 Mayıs olarak görünüyor. 
 
    Daha önce yapılan açıklamalarda oyunun sene başında Xbox One'a özel bir multiplayer betasının düzenleneceğini okumuştuk. Homefront: The Revolution'la ilgili resmi haberlerin gelmesi yakındır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront: The Revolution Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deep Silver Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler