Homeworld 3 Ertelendi: Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı

01.12.2023 12:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Blackbird Interactive, Homeworld 3'ü daha önce planlanan ilk Şubat 2024 çıkış tarihinden 8 Mart 2024 tarihine erteledi. Oyun PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 59.99 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak.
 
Taktiksel savaşlara yelken açabileceğimiz bir yapım
 
 
 
Taktiksel ve tamamen benzersiz içerikleri bünyesinde barındıran, yılın oyunu ödülünü kazanan bilim kurgu temalı gerçek zamanlı strateji serisi; Homeworld 3 ile geri dönmeye hazırlanıyor. Ödüllü hikaye galaktik bir ölçekte açığa çıkarken kontrolü elinize alabiliyor ve 3 boyutlu uzayda filo savaşlarında çarpışabiliyorsunuz. 
 
Homeworld'ün zamandan bağımsız sanat tarzı, modern teknolojiyle gelişiyor ve merak duygusunu da ön planda tutuyor. oyunda saldırı gemileri, yıldız ve nebuladan oluşan bir arka plan karşısında devasa Kruvazörlerin arasında düzen içerisinde uçabiliyorsunuz. Filoların çarpıştığı yapım artık yeni tarihiyle çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Yeni video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homeworld 3 Platformlar: PC Geliştirici: Blackbird Interactive Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler