Homeworld 3 Yine Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

08.02.2024 18:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Gearbox Publishing ve geliştiriciliğini Blackbird Interactive'in üstlendiği uzay temalı açık dünya strateji oyunu Homeworld 3, yeni bir erteleme ile karşı karşıya kalıyor. Oyun daha önce planlanan 8 Mart çıkış tarihinden 13 Mayıs'a erteleniyor. Oyunun bu tarihi itibarıyla PC platformuna gelişi bekleniyor.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alıyor 
 
 
 
Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games mağazası üzerinden yayınlanacak. Amerika fiyatının 60 dolar olduğu bu yapım ülkemizde 30 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bunun dışında Epic Games platformunda ise oyunun 900 Türk lirasından satışta olduğunu söyleyebiliriz.
 
Erteleme hakkında geliştirici ekip ayrıca şunları belirtiyor:
 
"Herkese açık oyunun demosunu deneyimlediğiniz ve bizlere geri bildirimler sunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu süreçte umuyoruz ki oyundan keyif almışsınızdır. Deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız ve geri bildirimde bulunduğunuz için oldukça heyecanlıyız. Ancak bu süre zarfında biraz daha zamana ihtiyacımız bulunuyor ve oyunu 13 Mayıs tarihine ertelemek durumunda kalıyoruz."
 
Demo fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homeworld 3 Platformlar: PC Geliştirici: Blackbird Interactive Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler