Homeworld 3 için Co-op Modu Tanıtan Yeni Fragman Yayınlandı

26.08.2023 12:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Gearbox Publishing ve geliştiriciliğini Blackbird Interactive'in üstlendiği bilim kurgu temalı strateji oyunu Homeworld 3 için co-op modu tanıtan yeni bir fragman yayınlandı. War Games adlı bu fragman içerisinde iş birliği modunun özellikleri, savaş anları, atmosfer ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Gerçek zamanlı strateji deneyimi geliyor
 
 
 
Strateji oyunu Homeworld 3 hem tek oyunculu hem de yeni co-op yani iş birliği modunu destekliyor. Roguelike unsurların yer aldığı oyun gerçek zamanlı stratejiyle harmanlanıyor. Oyun içerisinde kendi filonuzu oluşturabiliyor, düşman dalgalarını def edebiliyor ve istediğiniz şekilde kendi planlamanızı yapabiliyorsunuz.
 
Oyunda tüm bunları yaparken elbette kendi stratejinizi oluşturmak ve sonraki hamlenizi düşünmek oldukça önem arz ediyor. Taktiksel unsurların ön planda olduğu ve yılın oyunu ödülünü kazanan bilim kurgu temalı gerçek zamanlı strateji serisinin yeni oyunu Homeworld 3, üst düzey bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.
 
Strateji severlere hitap edecek olan Homeworld 3, Şubat 2024'te Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ayrıca Türkçe dilini destekliyor.
 
İşte fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homeworld 3 Platformlar: PC Geliştirici: Blackbird Interactive Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler