Hot Wheels Unleashed Oynanış Fragmanı

09.04.2021 00:15 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Milestone, arcade araba yarışı oyunu Hot Wheels Unleashed için ilk oynanış fragmanını yayınladı ve oynanışın detaylandırıldığı bir sunum düzelendi.

Hot Wheels Unleashed 30 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.
 
 
 
Hot Wheels Evrenindeki en iyi araçları topla, şahane pistler yap ve nefes kesen yarışlara dal.

KOLEKSİYONCU MUSUN YOKSA SANATÇI MI? İKİSİ DE
En efsane ve en çok aranan Hot Wheels araçları seni bekliyor. Bu araçları tam gaz yarıştırmaya hazır ol! Özel üniforma düzenleyiciyle kişiliğini yansıt ve kalabalığın arasında öne çık.

HER ZAMAN İŞ BAŞINDA
Harika yarışlarda mücadele ederek yeteneklerini göster ve saf eğlenceye hazır ol! Drift at, turboyu doldur ve kendini olağanüstü döngülere bırak ama dikkatli ol! Çok yavaş olursan yer çekimi, üzerine düşeni yapar. Zorluk ne kadar fazlaysa zafer de o kadar büyük olur. 2 kişilik bölünmüş ekran modunda arkadaşlarınla yan yana yarış ya da çevrimiçi mücadelelerde 12 taneye kadar rakiple karşılaş.

PİSTİNİN ŞEKLİNİ ORTAYA KOY
Yarışlarına ev sahipliği yapmayı bekleyen, kendine has özelliklere sahip devasa interaktif ortamlarda her nesne, pistin ayrılmaz bir parçası olabilir. Şu ana kadarki en heyecan verici pist düzenleyici ile yaratıcılığını serbest bırak! Çevrendekilerden yararlanarak pistini yap ve yarış pistinin içinde ve dışında harika bir düzen kur. Efsane "turuncu parçayı" büküp esnet; döngüler, özel takviyeler, engeller ve özel unsurlar ekleyerek yarışların için inanılmaz bir eğlence parkı yarat. Yarattığın en çılgın eserleri çevrimiçi paylaş ve diğer oyuncuların yaptıklarını dene.

KENDİ DÜNYANDA YARIŞ
Kendi odanı, maceran sırasında toplayacağın bir sürü unsurla döşe ve orada en heyecan verici yarışlara ev sahipliği yap.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hot Wheels Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler