House Flipper 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

24.08.2023 18:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Frozen District, simülasyon inşa etme oyunu House Flipper 2'nin 14 Aralık'ta Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerinin çıkış tarihi daha sonraki bir tarihte açıklanacak.
 
Hayalinizdeki evi tasarlayabileceğiniz bir yapım
 
 
 
House Flipper serisinin yeni oyunu dikkat çekici değişiklerle ve görünümüyle geri dönüyor. Eskimiş konutları satın alabildiğiniz ve istediğiniz şekilde yenileyebildiğiniz oyunda Pinnacove kentinde yaşayan sakinlere yardımcı olabiliyorsunuz. Yardımcı olmakla beraber aynı zamanda büyük servet sahibi de olabiliyorsunuz.
 
Türkçe dil desteğiyle beraber çıkış yapmaya hazırlanan House Flipper 2'de yeni mekanikler ve daha önce ilk oyunda bulunan bazı özelliklerin yenilenmiş hali yer alıyor. Hayal ettiğiniz tasarımı oyuna aktarabildiğiniz yapımda balyoz, boya rulosu, paspas ve daha nice aletler bulunuyor.
 
Yeni görsel tasarımıyla, onarılması gereken binalarıyla ve gerçekçi yapısıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan House Flipper 2, rahatlatıcı bir deneyim sunmayı bekliyor.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
House Flipper Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Empyrean Dağıtıcısı: Frozen District, PlayWay S.A. Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler