House Flipper 2 için Sandbox Modu Fragmanı Yayınlandı

12.10.2023 18:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Frozen District ekibi House Flipper 2 için yeni "Sandbox" modu deneyimini tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Bu mod ikinci oyunda ilk defa karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Sandbox modu içerisinde oyun deneyimi bir üst seviyeye taşınıyor 
 
 
 
Bu yepyeni sandbox modu, ev yenileme temalı House Flipper 2'deki deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Oyuncular artık sadece mevcut evleri değiştirmekle sınırlı kalmıyor aynı zamanda sıfırdan evler oluşturabiliyor. Oyunda paspaslardan tuğlalara kapılardan bacalara kadar her şeye dokunabiliyor ve istediğiniz şekilde evinizi tasarlayabiliyorsunuz.
 
Hikaye Modu House Flipper serisinin sevilen bir özelliği olmaya devam ederken yeni gelecek olan Sandbox modu hayranlara özlem duyduğu bir yapıyı sunmayı hedefliyor. Benzersiz bir yaratıcılık özgürlüğü ile sıfırdan inşa edebileceğiniz bu modda Minecraft'tan esinlenilmiş bir evden şık bir konuta kadar ilham verici tasarımlar oluşturabiliyorsunuz.
 
House Flipper 2 14 Aralık'ta Steam üzerinden PC için daha sonraki bir tarihte ise PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Sandbox fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
House Flipper Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Empyrean Dağıtıcısı: Frozen District, PlayWay S.A. Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 11 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler