House Flipper 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

13.10.2023 20:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Frozen District ekibi dün yayınladığı "Sandbox" modu fragmanının ardından simülasyon inşa etme oyunu House Flipper 2 için yeni ekran görüntüleri yayınladı. Ekran görüntüleri oyun hakkında bizlere yeni detayları sunuyor.
 
Oyunda usta tamamen sensin
 
 
 
House Flipper 2'de usta sensin ve dilediğin gibi evleri inşa edebiliyor ve dekore edebiliyorsun. İnşa etmeyi seviyorsan ve zevk alıyorsan en baştan konutlar yapmana imkân tanıyan Serbest modla beraber ilerleyebiliyor. Bunun yanı sıra Sandbox moduyla beraber kendi yaratıcılığınızı özgür bırakabiliyor ve sıfırdan inşa edebiliyorsun.
 
Oyunda dağın zirveleriyle engin denizin tam arasında Pinnacove adında bir kent içerisinde yer alıyor. Duvarların ardındaki hikayelere tanıklık ediyor ve farklı görevlerle beraber de oyunda ilerleyebiliyorsunuz. Mahalledeki herkesi tanıyan eski dostun Tom, sana buradakilerle ilgili bilgiler sunmaya devam ediyor.
 
House Flipper 2 14 Aralık'ta Steam üzerinden PC için daha sonraki bir tarihte ise PlayStation 5 ve Xbox Series için geliyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
House Flipper Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Empyrean Dağıtıcısı: Frozen District, PlayWay S.A. Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler