House of the Dead 3, Sevgililer Gününde PSN'de !

Sen de en az benim kadar yalnız görünüyorsun.
08.02.2012 09:57 Talha Aynacı


      Atari salonlarında harçlıklarımıza kuruşuna kadar el koyan bir başka oyundu House of the Dead serisi; şimdi ise SEN (PSN) yolunda ! Resmi Sega blogunda yayınlanan habere göre, House of the Dead 3, tam da sevgililer gününde SEN'de (PSN) satışa sunulacak. İçeriğine pek de çiftlerin oynayabileceği bir oyun olmadığını düşündüğümüz için oyunun "yalnızlara" geldiğini öngörebiliriz.
 
    6.99 $ fiyatıyla satışa sunulacak olan oyunu çıkışıyla beraberin 2 hafta içinde alırsanız bedava bir avatara sahip olabileceksiniz. Playstation Plus üyeleri ise daha şanslı. Oyunun bugün yayınlanan demosuna erişme hakkına sahip olan PS Plus üyeleri ayrıca 28 şubat tarihine kadar oyunu % 30 indirimli alabilecekler.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler