House of the Dead: Overkill PS3'te Daha Kanlı

Ana karakterlerimiz işi PS3 ekranlarında daha zor olacak
22.07.2011 14:10 Alkan Adakaner

 
     Sega, daha önce Wii için piyasaya çıkardığı The House of the Dead: Overkill'i Playstation 3 ekranlarına taşıyor. Tabi bu taşıma işlemi sırasında oyunda büyük değişiklikler de yapılıyor.

    Move ve 3D desteğiyle piyasaya çıkacak oyun tabi ki HD görseller sunacak. Zaten aşağıdaki videoda da oyunun grafiklerinin geliştirildiği fark ediliyor. Tabi yenilikler sadece görsel yönden değil.

    Eğer oyunun Wii sürümünü oynadıysanız Playstation 3'e özel iki yeni bölüm oyunu almanız için sizi ikna edebilir. Move'u başarılı bir şekilde kullanacağını düşündüğümüz oyunumuz  1991 yılında Ajan G'nin Louisiana'daki küçük bir kasabadaki maceralarını konu edinecek.
 
    Aşağıda Comic-Con'da yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The House of the Dead: Overkill – Extended Cut Platformlar: PS3 Geliştirici: Headstrong Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler