Hunter’s Arena: Legends, 3 Ağustos'ta Çıkış Yapacak

09.07.2021 11:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Mantisco, çevrimiçi battle royale oyunu Hunter's Arena: Legends'ın PC için Erken Erişim'den çıkacağını ve 3 Ağustos'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC (tam sürüm olarak) için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca 3 Ağustos - 6 Eylül tarihleri ??arasında PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz olarak sunulacak.
 
Canavarları öldürmeyi, becerileri geliştirmeyi ve hızla daralan bir savaş alanında eşyaları almayı içeren bir MOBA-RPG melezini deneyimleyin.

Oyunun canavar çeşitliliği geleneksel tek oyunculu aksiyon oyunlarına karşı. Canavarları öldür ve güçlü eşyalar topla veya diğer oyuncularla savaşarak herkesten daha güçlü ol. Zafere giden yolda üstünlük kazanmak için stratejinizi akıllıca seçin.

Hunter’s Arena esas olarak rekabetçi çevrimiçi ortama odaklanır ve hem PvP ile ilgilenen oyuncular hem de biraz daha az stres yaratan PvE'yi tercih edenler için çalışan bir oyun deneyimi sunuyor.
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler