Hydrophobia Yenileniyor mu?

16.12.2010 21:16 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz Eylül ayında sadece indirilebilir olarak Xbox Live Arcade üzerinden satışa sunulan ve beklenileni veremeyen Hydrophobia'nın tekrar geliştirilmesi söz konusu oldu. Yapımcı Dark Energy bu yönde açıklamalarda bulundu.
 
     "Dark Energy, oyuncuların topluluğudur. Biz, yaptığımız oyunlardan keyif alınmasını isteriz. Oyunumuz hakkında görüşlerini bildirmek için zaman ayıran herkese teşekkür ederiz. Hydrophobia hakkında basında ve internette bulabildiğimiz her yazıyı, blogu, yorumu ve incelemeyi okuduk. 250'ye yakın inceleme arasından bazılarını okurken keyif aldık fakat bazıları gerçekten de acı verdi. Fakat sadece iyi olanları göz önünde bulundurarak kötü yorumları es geçmek gibi seçici olamayız. Oyuncularımızı aktif olarak dinlemek ve ona göre hareket edebilmek için geneli dikkate almak zorundayız. Bu konu hakkında çok yoğunlaştık ve önümüzdeki Pazartesi günü bu konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacağız."
-Pete Jones (Kreatif Direktör - Dark Energy)
 
     Evet yukarıdaki açıklamada görüldüğü gibi önemli olan kötü oyun yapmak değil, bundan tecrübe kazanarak açıkları kapatmaya çalışmaktır. Bu noktada Dark Energy'yi takdir ederek Pazartesi günü yapacakları açıklamayı bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hydrophobia Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: Dark Energy Digital Dağıtıcısı: Steam Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 36 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihini Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler