Hydrophobia'dan Yeni Oynanış Videosu

06.09.2010 19:26 Alkan Adakaner


     Duyurulduğu günden bu yana ilgi çeken Hydrophobia yeni videoları ile kendisine olan ilgiyi arttırmaya devam ediyor. İndirilebilir olarak satılacak olan oyun Dark Enegy tarafından geliştiriliyor.
 
     Hydrophobia'nın yeni videosu PAX'te ortaya çıktı. Kate adlı karakteri yönettiğimiz oyun özellikle su fizikleri ile dikkat çekiyor. Ortaya çıkan videoda da gördüğümüz gibi patlamalar sonrası oluşan su fizikleri bir indirilebilir oyuna göre gerçekten çok iyi.
 
     Ayrıca çatışma sahneleri de kaliteli olacak gibi görünen oyunun su altı çatışma sahnelerine de büyük önem verilmiş. 29 Eylül'de Xbox Live'da satışa çıkacak oyunun PC ve Playstation Network'te gözükeceği tarih ise hala belirsizliğini koruyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hydrophobia Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: Dark Energy Digital Dağıtıcısı: Steam Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 6 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 8 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 9 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler