ICO, HD'de Nasıl Görünürdü Acaba?

27.05.2010 16:52 Levent Polater

 

ico hd

 

    Geçtiğimiz günlerde ICO Team'in "ICO Collection" adında ilk 2 oyunu kapsayan bir paket çıkarabileceğini sizlere duyurmuştuk. Playstation 2'nin en gözde oyunları arasında yer alan ICO ve Shadow of the Collosus, God of War'un ilk 2 oyunun "God of War Collection" adıyla çıkışını yaptığı gibi hayranlarını HD kalitesiyle yeniden karşılayabilir.
 
     Henüz Sony tarafından onaylanmasa da ICO hayranlarının Sony'ye yaptığı yoğun ısrar sonuç verecek gibi görünüyor, alınan bir rapora göre olası bir "ICO Collection" paketinin 2011'in ilk çeyreğinde çıkabileceği belirtiliyor. 
 
    Serinin hayranları HD görüntü kalitesinde bir ICO için şimdiden yanıp tutuşuyorlar. Hatta bazıları bir emülator vasıtasıyla oyunun HD kalitesinde nasıl görünebileceğinin ekran görüntülerini yayınlamışlar. Bu Ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
    Serinin üçüncü oyun olan The Last Guardian'ın epeydir yapım aşamasında olduğunu biliyoruz. Team ICO, The Last Guardian'ın nasıl bir oyun olabileceği konusunda oyuncuların fikir sahibi olmaları açısından böyle bir paket çıkarırsa şaşırmam. ICO ve Shadow of Collosus şimdiye dek görülmemiş bir orjinalliğe ve kendine has büyüleyici atmosfere sahip bir oyun olmasıyla seriyi oynayanların halen gönlünde önemli bir yere sahiptir. Aslında benim oyunu anlatmama gerek yok, bu seri ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız bir an önce sitemizdeki ICO üçlemesi ile ilgili yazılmış dosya konusuna göz atmalısınız
 







 

Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler