ICO ve SotC, Walmart'ın Önsipariş Listesine Girdi

11.09.2010 09:09 Alkan Adakaner


 
     Playstation 2'nin en önemli oyunlarından ICO ve Shadow of the Colossus'u PS3'te oynamayı isteyen çok sayıda oyuncu var. Bu oyunların PS3 için HD sürümlerinin hazırladığı yönündeki söylentiler de uzun süredir devam ediyor. Sony'den resmi bir açıklama gelmese de artık bu oyunları PS3'te HD olarak göreceğimiz neredeyse kesinleşti diyebiliriz.
 
      Amerikan devi Walmart'ın sitesinde bu iki oyunun ön siparişleri 39.82$ fiyat etiketiyle başladı. 2001 yılında piyasaya çıkan ICO ve 2005 yılında piyasaya çıkan Shadow of the Colossus hikaye olarak birbiriyle bağlantılı olduğundan serinin yeni oyunu The Last Guardian öncesi oynanması oldukça yarar sağlayacaktır. The Last Guardian da muhtemelen serinin bu iki oyunuyla bağlantılı bir hikayeye sahip olacak.
 
      God of War Collection'dan sonra Sony bir başka klasiğini de HD olarak karşımıza çıkarıyor. Umarız PS2'deki daha bir çok klasik HD olarak karşımıza çıkar. Bunların sadece Sony oyunları olması şart değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler