Infinite Warfare'in Hikayesi Klasik Call of Duty Oyunlarının Uzunluğunda Olacak

03.07.2016 20:45 Gazali Çetinkaya

 
   Bu yıl uzay temasıyla oyunculara sunulacak Call of Duty: Infinite Warfare'in hikaye modunun uzunluğu hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. 
 
   Infinity Ward Sanat Yönetmeni Brian Horton, Gamingbolt ile yaptığı röportajda hikayenin uzunluğu adına "Oyunun hikaye modu klasik Call of Duty oyunlarıyla kıyaslanabilir." şeklinde bir yorumda bulundu. Horton ayrıca bir farklılık olarak singleplayer'da isteğe bağlı görevlerin bulunacağını belirtti.
  
  Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğimiz Call of Duty: Infinite Warfare 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler