Insomniac Games'in Yeni Oyunu Song of the Deep Bugün Çıkıyor

12.07.2016 10:28 Gazali Çetinkaya

 
   Sunset Overdrive, Ratchet & Clank gibi başarılı yapımlara imza atan ve halihazırda Spider-Man'ı geliştiren Insomniac Games'in yeni oyunu Song of the Deep bugün itibarıyla konsollar ve PC'ye çıkış yapacak.
 
   Metroidvania tarzında bir oynanışa sahip olan ve kayıp babasını bulmak için yola koyulan bir kızın hikayesine tanıklık ettiğimiz oyun için inceleme notları da paylaşıldı.
 
  Song of the Deep paylaşılan 14 inceleme sonucunda 72 puan ortalamasına ulaşmış durumda. Oyunun beğenilen yönleri hikaye anlatımı, sanatsal çalışmalar ve ana karakterimiz olurken beğenilmeyen yönler basit combat sistemi ve bulmacalar olmuş.
 
   İnceleme puanlarına ve çıkış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
USgamer 90
WCCFtech 88
Atomix 80
Slant Magazine 80
Hardcore Gamer 70
Twinfinite 70
Video Gamer 70
IGN Spain 70
Destructoid 70
Game Informer 70
Digital Chumps 68
Shacknews 60
GameSpot 60
Gaming Age 58
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Song of the Deep Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: GameStop Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler