James Bond: Blood Stone İçin Bir Video Daha

18.09.2010 01:00 Samet Konuksal


 
 
     Bu haftanın başında bir videosuyla karşılaştığımız James Bond: Blood Stone için tanıtım çalışmaları devam ediyor. James Bond: Blood Stone, karşımıza yeni bir videoyla daha çıkıyor.
 
     İstanbul'da geçecek olmasıyla da bizleri bir merak içerisine sokan James Bond: Blood Stone'un bu videosunda, aksiyonun içine daha da heyecan katan yakın dövüş sahneleri gösterilmiş. Videodan anlaşıldığı üzere Bond, kimi zaman saklanarak ilerleyip düşmanını ansızın yakalayacak, kimi zaman ise karşılıklı dövüşü oynayacak. Oyun için yayınlanan videonun sonlarına doğru ise silahlı çatışma sahnesi gösterilmiş.
 
     Çıkış tarihi henüz belli olmayan ancak çıkışı için Kasım ayı gösterilen James Bond: Blood Stone, PC, PS3, Xbox 360 ve Nintendo DS için çıkacak. Oyunun yayınlanan videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Bond: Blood Stone Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler