James Bond Oyunları Piyasadan Kalktı

007 Legends, bizlerden genel puan olarak 3.0 almıştı.
04.01.2013 13:06 Gökhan Yılmaz

 
     Activision tarafından dağıtımı üstlenen James Bond oyunları Steam ve Activision'ın kendi sitesinde satıştan kaldırıldı.
 
     Kapanmış Eurocom tarafından geliştirilen 007 Legends, kapanmış Bizarre Creations tarafından geliştirilen James Bond 007: Blood Stone ve kapanmadığı için mutlu olduğumuz Treyarch tarafından geliştirilen Quantum of Solace oyunları artık Steam'de listelenmiyor.
 
     Activision, James Bond'un lisansını EA 2006'da bıkaktıktan sonra MGM ve EON ile anlaşarak 2014'e kadar almıştı. Fakat EA'den sonra Activision da umduğu satışlara çıkamayarak oyunları piyasadan çekmeye mi karar kıldı bilinmiyor.
 
     Geçtiğimiz senenin oyunu olan 007 Legends, oyun dünyası tarafından çok kötü notlarla eleştirilmiş ve Activision'ın istediği satışlara ulaşamamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
007 Legends Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Access Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler