James Bond'tan İstanbul Manzaraları

25.08.2010 11:47 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz aylarda duyurusu gerçekleşen yeni James Bond oyunu Blood Stone için İstanbul bölümlerine özel bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Yarış oyunları ile hatırlayacağımız Bizarre Creations'un yapımına devam ettiği oyunda Daniel Craig, Joss Stone ve Judi Dench gibi ünlü isimler yer alacak. 16 kişilik çoklu oyuncu modlarını da barındıracak olan oyun özellikle araç kovalama sahneleri ile de ön plana çıkacağa benziyor. Atina, Monako ve Bangkok gibi mekanlarda geçecek olan oyunun bizi ilgilendiren en büyük noktalarından birisi de bu yerlerin yanında James Bond'un İstanbul'u da ziyaret edecek olması geliyor. 

     İstanbul'a özel olarak yayınlanan bu yeni videodan pek bir şey çıkarmak mümkün değil. bazı sahnelerde cami temaları dikkat çekiyor ama mekan olarak neresi olduğunu anlamak biraz güç. Zira aksiyonu bol olan bu videoda kovalama sahneleri ve bazı yer altı bölümleri de dikkatlerden kaçmıyor.
 
      PC, PS3 ve Xbox 360 dışında Nintendo DS sürümü de çıkacak olan oyunun, İstanbul bölümleri için yayınlanan bu özel tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=1541]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Bond: Blood Stone Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Dk önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler