James Gunn, Suicide Squad'taki Bloodsport Karakterini Direkt Idris Elba İçin Yazdığını Söyledi

09.09.2020 14:03 Özgür Eroğlu

 
DC'ye ait karakterlerden oluşan Suicide Squad'ın ikinci filmi The Suicide Squad'ın yönetmeni James Gunn, film hakkında konuştu.
 
İkinci film, ilk filmin bir devamı olmayacak, hatta yeninden yapım tarzı bir şey olacak. İkinci filmde ilk kez bulunacak karakterlerden biri de Bloodsport. James Gunn da Idris Elba'nın Bloodsport karakteri hakkında konuştu. Söylediğine göre James Gunn senaryoyu yazarken ve karakteri yazarken kafasında direkt olarak Idris Elba varmış ve ona göre yazmış. 
 
Bloodsport, DC evreninde çok fazla bilinen bir karakter değil ne yazık ki. Ancak Idris Elba'nın oyunculuğu ile popüler olabilecek bir karakter. Idris Elba başarılı bir oyuncu olduğunu daha önce birkaç farklı yapımda göstermişti.
 
The Suicide Squad'ın vizyon tarihi 6 Ağustos 2021. Senaristliğini ve yönetmenliğini James Gunn üstleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 21 Dk önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 42 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler