Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto 23 Haziran'da PC'ye Geliyor

08.06.2022 11:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Sonic Powered, 23 Haziran'da Steam üzerinden PC için simülasyon oyunu Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto'yu yayınlayacağını duyurdu. Demiryolu simülasyon oyunu şu anda PlayStation 4, Switch ve 3DS için mevcut.
 
Japanese Rail Sim: Journey, oynarken hareket eden bir trenin gerçek yüksek kaliteli görüntülerinin keyfini çıkarabileceğiniz bir oyun. Yüksek kaliteli, tam HD ve tam hareketli video sayesinde gerçekten oradaymışsınız gibi hissetmenizi sağlar. Ayrıca, gelişmiş görüntü kalitesi ve iyileştirilmiş kare hızı ile görsellerin ne kadar düzgün olduğunu görebileceksiniz.
 
Gerçek bir tren kullanmanın nasıl bir his olduğunu deneyimleyin. Ana denetleyiciyi çalıştırın ve basit bir dokunuşla frenleri uygulayın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1761290/Japanese_Rail_Sim_Journey_to_Kyoto/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler