Japon Oyuncuların Modern Warfare 2'ye İhtiyacı Var

Modern Warfare 2'nin Japonya'da sansürlenmesinin satışları etkileme ihtimali var
09.12.2009 18:30 Alkan Adakaner

Square-Enix başkanı Call of Duty: Modern Warfare 2'nin Japonya'daki dağıtım haklarını aldıklarından mıdır bilinmez, ama Japon oyunculardan şikayetçi görünüyor.
 
Bir Japon Televizyonuna konuşan Wada, şimdiye kadar oyuncuların Batı kökenli oyunlara karşı önyargılı olduğunu ve büyük ayrımcılık yaptıklarını söyledi.

"Birkerecik olsun denemelerini isterdim. Eğer bir kere denerlerse önyargılarının yanlış olduğunu anlayacaklar" açıklamasında bulunan Japonya'nın en büyük oyun şirketlerinden Square-Enix'in başkanının sözleri bakalım ne kadar dikkate alınacak.
 
Square-Enix daha önce Eidos'u satın alarak Batı tarzı oyunları da bünyesine katmayı başarmıştı.
 
Ayırca Call of Duty: Modern Warfare 2'nin Japonya'da sansürlendiği ile ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler