Just Dance 4 Yolda Gibi Görünüyor

Just Dance serisinin bu kadar popüler olmasını Ubisoft'un da beklediğini hiç sanmıyoruz
09.04.2012 21:31 Alkan Adakaner


     Just Dance serisi özellikle Nintendo Wii'deki satış performansıyla Ubisoft'u bir hayli memnun ediyor. Ubisoft'a en az Assassin's Creed serisi kadar (belki daha da fazla) para kazandıran Just Dance serisi (ilk oyunu bile 7 milyona yakın satmıştı) şimdi yeni bir oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.
 
     Amazon France, Just Dance 4'ü listeleyerek serinin yeni oyununun haberini vermiş oldu. Ubisoft da Fransa kökenli bir firma olduğundan Amazon France'ın Just Dance 4'ü listelemesi dikkate alınmaya değer diyebiliriz.
 
     Bakalım Ubisoft resmi duyuruyu ne zaman yapacak. Just Dance 4'ün Wii için listelenmesi ve 2012 sonunda Wii U'nun piyasaya çıkacak olması Ubisoft'un bizi çok bekletmeyeceğinin göstergesi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Dance 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler