Just Dance'in Başarısı, Ubisoft'u Şaşkına Çevirdi

Aranızda bu oyunu deneyen var mı ?
28.01.2012 20:24 Talha Aynacı

 
    Oyun satış rakamlarına baktığınızda, son dönemlerde Just Dance oyunlarının tepeden inmek bilmediğini görmüş hatta kiminiz buna isyan bile etmişsinizdir. Oyun dünyasının pek çok önemli yapımını dahi geride bırakarak başarılı satış rakamlarına ulaşan Just Dance serisi, inanın sizden fazla yapımcısını şaşkına çevirmiş.
 
    Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot, gerçekleştirdiği bir röportajda serinin başarısı hakkında bakın nasıl bir yorumda bulunuyor:
 
"Serinin başarı seviyesi bizde şaşkınlığa sebep oldu. Bunun bir fenomen olabileceğini tahmin etmemiştik. Ancak Just Dance 3'den beklentilerimiz büyük ve Just Dance 2'den daha başarılı bir satış elde edeceği kesin. Çünkü markanın günden güne büyüdüğü e hiç bir gerileme yaşamadığını biliyoruz. Oyun bu yöndeki gelişimini devam ettirecek ve  ne tür oyundan hoşlanırsa hoşlansın her oyuncuya ulaşacak. 25 milyon Just Dance serisi, Just Dance 3'ün satış listelerinde üst sıralarda olmasına yardımcı olacak."
 
     Nintendo Wii'de başlayan seride, harekete duyarlı kontrollerin rolü büyük. Eğer Guillemot haklıysa, harekete duyarlı kontroller oldukça büyük bir kitleyi etkilemeye devam ediyor ve edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Dance 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler