Just Dance 4'e Gangnam Style Geliyor

19.10.2012 16:43 Erkut Köse


   Son zamanların ortalığı kasıp kavuran ve milyonlarca dinleyene ulaşarak Guiness rekorlar kitabına da adını yazdıran PSY'in son şarkısı Gangnam Style, Just Dance 4'e geliyor.
 
    Twitter üzerinden resmi olarak açıklamada bulunan Ubisoft, Gangnam Style'ın oyunun yeni sürümünde yer alacağını resmen duyurdu. Hali hazırda milyonlarca kişinin bildiği bu dansı arkadaşlarımızla birlikte yapabilmek oldukça ilginç bir deneyim olacaktır diye düşünüyorum.
 
    Ayrıca küçük bir hatırlatma, Justin Bieber da Just Dance 4'ün şarkı listesinde bulunacak şarkıcıların arasında. Hangi şarkılarının bulunacağı ise kesinleşmiş değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Dance 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 15 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 28 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 30 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler