Kane... Lynch... Bu Siz Misiniz !?

Oyun çıktığı yıl inceleme yapan Gamespot yazarının oyuna "kötü" demesi sonrası, siteden kovulmasına sebep olan yapım.
06.11.2009 01:12 Talha Aynacı

    Her ne kadar hayal kırıklığına uğratsada, Hitman'e hayat veren ekip tarafından geliştirilen ve ölüme mahkum edilmiş 2 ruh hastasının macerasını konu alan Kane & Lynch : Dead Men bazı oyuncular tarafından beğenilmiştide.
 
    Başarılı oyun konseptine rağmen; kötü kontroller ve başarısız grafikler muhtemelen bu hayal kırıklığının en büyük sebebiydi. 2007 yılında Eidos tarafından tescillenen "Kane & Lynch 2 : Dog Days" ismi sonrasında devam oyunun geleceği her zaman için bir söylenti olarak kalmıştı.
 
    Alman MTV'ye bağlı gameone.de sitesi tarafından yayınlanan bir teaser "acaba onlar mı ?" dedirtti. Teaser; bir Çin lokantasının güvenlik kamerasından siyah beyaz çekilmiş görüntülerden oluşuyor. Kurşun yaraları sebebi ile yerde sürünerek kaçmaya çalışan ancak bir köpeğin saldırısına uğrayan karaktere dikkatli bakıldığında Lynch demek mümkün. Diğer tarafdan köpeği elindeki nesne ile bi güzel benzetip arkadaşını kurtaran ise Kane olabilme ihtimalide bir hayli yüksek... Ve karakterlerimiz anadan üryan.
 
 
Merak edenler için video
 
Kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kane & Lynch 2 : Dog Days Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler