Katamari Damacy Vita'da İndirilebilir Eşyalar Var

Katamari Damacy serisi özgün tasarımı ile büyük beğeni topluyor
31.10.2011 10:38 Alkan Adakaner

 
     Namco Bandai'nin macera-puzzle oyunu Katamari Damacy'nin Playstation Vita için hazırlandığını daha önce duyurmuştuk. Oldukça beğenilen bir seri olan ve şimdiye kadar çok sayıda ödül toplayan bu serinin yeni oyunu için indirilebilir içerikler duyuruldu.
 
     Yapılan açıklamaya göre şeker, diş macunu, futbol takımı, bir sumo güreşçisi gibi çeşitli eşyalar oyun piyasaya çıktıktan sonra indirilebilir olacak. Bu tip eşyalar ile ilgili şu an oyunun resmi sitesinde görüşler de alınıyor.
 
      Japonya'da Mart 2012'den sonra piyasaya çıkacağı açıklanan Katamari Damacy Vita konsolun dokunmatik ekran, yüksek grafik kalitesi ve diğer özelliklerinden de sonuna kadar yararlanma amacında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Touch My Katamari Platformlar: VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 29 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 46 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler