Katamary Damacy Vita'dan Görseller

Katamari serisinin tüm dünyada çok sayıda hayranı var
27.10.2011 13:37 Alkan Adakaner

 
     Katamari Damacy serisi (sadece Katamari serisi de diyebiliriz) sadece Namco Bandai'nin değil, oyun dünyasının da en ilginç serileri arasında bulunuyor. Bu aksiyon-puzzle oyunu sıradışı tasarımı ile büyük beğeni topluyor.
 
      Namco Bandai'nin Playstation Vita'ya özel olarak duyurduğu serinin yeni oyunundan (Touch my Katamari olarak da anılıyor) görseller yayınlandı. Bu görüntülere bakacak olursak grafiksel olarak çok üst düzey olmasa da hoş grafiklerle karşılaşacağız.
 
      Henüz hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olamadığımız oyun Avrupa ve Amerika'da Playstation Vita'nın çıkış oyunu olabilir mi emin değiliz. Umarız Sony ve Namco bunun için çaba gösterir ve bu tür farklı yapımları da bir an önce oynama şansı yakalarız.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Touch My Katamari Platformlar: VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler