Touch My Katamari'den Yeni Oynanış Videosu

Katamari serisi özgün tasarımı ile büyük beğeni topluyor
24.11.2011 09:54 Alkan Adakaner

     Namco Bandai'nin Playstation Vita'ya özel olarak geliştirdiği puzzle oyunu Touch My Katamari'nin yeni oynanış videosu yayınlandı. Bu videoda dokunmatik ekranı nasıl kullandığımız gösteriliyor.
 
     Bu arada oyunun ilk olarak Playstation 3 için geliştirildiğini ve daha sonra projede değişiklik yapılarak PS Vita'ya aktarıldığını belirtelim. Bunun nedeni ise Vita'nın dokunmatik ekrana sahip olmasıymış.
 
     Oyunun şarkıları ile ilgili yapılan açıklamaya göre Katamari'miz büyükdükçe değişecek olan toplam 20 şarkılık bir listeye sahip olacağız. Bu şarkıların serinin önceki oyunlarındaki gibi başarılı olacağını düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Touch My Katamari Platformlar: VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler