Killing Floor 2 Yapımcısı Paralı Mod Satışına Karşı

24.04.2015 22:13 Korhan Süren


     Tripwire Interactive, Killing Floor 2'nin kullanıcı sözleşmesini yeniledi. Yayınlanan bu sözleşme ile parayla mod çıkarılmayacağı maddeler arasına eklendi.

     Steam'in yeni "paralı mod satışı" politikasını sizlerle paylaşmıştık. Mod yapımcılarına hazırladıkları için satış başına belli bir pay ödeyen Valve, oyun satışlarından istediği geliri elde edememiş olacak ki böyle bir yönteme başvurmuş.



     Killing Floor 2 için yenilenen bu sözleşme, henüz beta aşamasında olan oyun için ileride hazırlanacak olan modların önünü açar mı sizce? Bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killing Floor 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Iceberg Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 15 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler