Killzone 3 Japonya'da 24 Şubat'ta Çıkacak

07.12.2010 09:50 Alkan Adakaner

 
 
    Playstation 3'ün 2011 yılına büyük bir giriş yapmasını sağlayacak oyunlardan birisi olan Killzone 3'ün Japonya çıkış tarihi de açıklandı. Açıklamaya göre 24 Şubat'ta Japonlar da savaşa başlayacaklar.
 
    Killzone 3'ün Amerika çıkış tarihi 22 Şubat olarak açıklanmıştı. Avrupa çıkış tarihi ise şu ana kadar açıklanmadı, ama Şubat ayı içinde olacağı söyleniyor. Yani en geç 28 Şubat'ta oyunu oynayacağız.
 
    3D ve Türkçe olacak olması nedeniyle bizim için ayrıca bir önemi olan Killzone 3 umarız diğer Sony oyunlarının Türkçe olmasına ön ayak olacak başarıyı yakalar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 14 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler