Killzone 3'ün Türkçe Sürümünden Kısa Bir Video

14.02.2011 15:24 Ersin Kılıç


     Playstation 3 sahiplerinin bekleyişine son verecek olan Killzone 3, bildiğiniz gibi önümüzdeki hafta çıkışını yapacak. Sony Türkiye'nin katkıları ile Türkçe dil desteğine de sahip olan Killzone 3'ün Türkçe versiyonundan kısa bir video internete sızdı.
 
     Bu videoda Visari'nin ölümünden sonra Helgast liderlerinin halkına seslenişini görüyoruz. Visari'nin hayalini gerçekleştirmek adına çok daha büyük bir savaşın bizi beklediği kesin. Türkçe seslendirme ve altyazıya sahip olan bu kısımda seslendirmenin oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Tabi oyunlarda İngilizceye alıştığımız için biraz garipseme durumu da yaşanabilir.
 
     Youtube kullanıcısı Okalipty tarafından yüklenen Killzone 3'ün Türkçe sürümünden oluşan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 




İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler