Kinect CPU'nun %1'inden Azını Kullanıyormuş

Xbox 360'ın işlemcisi
03.08.2010 14:53 Gökhan Yılmaz

     Ubisoft'un Kinect uzmanı Frederic Blais'e göre Kinect, Xbox 360'ın işlemci gücünün %1'inden daha azını harcıyor. Blais, Kinect'in Xbox 360'ın işlemcisinin bir çekirdeğinin tamamını kullandığına dair söylentilere karşılık olarak bunun doğru olmadığını ve yeni kontrol aygıtının çok az işlem gücü harcadığını söyledi.
 
     Açıklamaların devamında ise Kinect'i tüm aksiyon oyunlarına entegre edebileceklerini ve aynı performans ve kaliteyi sağlayabileceklerini belirtti. Fakat Microsoft'un listesinde olmadığı için bu tür FPS oyunları geliştirme girişimlerinin olmadığını açıkladı.
 
     Blais, yine de bu tür oyunları görmek istiyor. Kinect'in yeni olanakları sayesinde Rainbow Six gibi oyunlarda askeri operasyonlardaki gibi el hareketleri yapabilmenin çok zevkli olacağını düşünüyor. Gerçekten de elimizi yumruk yaparak takım arkadaşlarımızı durdurabilmek zevkli olurdu fakat Kinect ile karakterimizi nasıl yürütebileceğimiz konusunda pek bir fikrim yok.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler