Kinect: Star Wars'tan 15 Yeni Ekran Görüntüsü

Rancor kontrolü tabi ki yıkım üzerine odaklanmış.
16.08.2011 14:35 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz yıl E3 fuarında yapılan sunumu ile tartışmalar yaratan fakat bu yıl yapılan sunumu ile Star Wars hayranlarının beğenisini kazanan Kinect: Star Wars için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Oyunun bu yeni görüntüleri Microsoft'un GamesCom sunumu ile paralel olarak internete dağıtıldı. Ekran görüntülerine baktığımızda ise Jedi kontrolü dışında oyunun en önemli özelliklerinden Pod yarışlarına da yer verildiğini görüyoruz. Ekran görüntülerinin en dikkat çeken noktası ise şüphesiz Rancor oluyor.
 
     Ekran görüntülerine bakacak olur isek oyunda Rancor gibi Star Wars evreninden farklı yaratıkları da yönlendireceğe benziyoruz. Oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Star Wars Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler