Knack 2 Dün Gece PlayStation Store'da Yanlışlıkla Ücretsiz Oldu

06.09.2017 01:52 Gazali Çetinkaya

 
 
   SIE Japan Studio'nun PlayStation 4 için geliştirdiği aksiyon platform oyunu Knack 2 dün gece Avrupa bölgesinde çıkışını gerçekleştirdi ve beraberinde ilginç de bir olay yaşandı.
 
   Knack 2, çıkışıyla birlikte yaklaşık yarım - bir saat boyunca yanlışlıkla PlayStation Store üzerinde ücretsiz oldu. Sony Interactive Entertainment Avrupa olaya hemen müdahale etse de oyunun ücretsiz olduğunu görenler direkt olarak indirdi ve şu anda da herhangi bir sorun yaşamadan oynayabiliyorlar.
 
   Buna benzer bir durum geçtiğimiz yıl Xbox tarafında yaşanmıştı. Fallout 4 yine kısa bir süreliğine Xbox Live Store üzerinde ücretsiz olmuş ve bunu gören birçok oyuncu da Fallout 4'e ücretsiz bir şekilde sahip olmuştu. Ardından Microsoft yetkilileri oyuna ücretsiz sahip olan kişilerin oyunlarının silineceğini, indirilmiş olunsa bile oynanmayacağını açıkladı ve verdikleri rahatsızlıktan dolayı bu oyunculara Microsoft hesabında kullanabilecekleri 10 dolar hediye etmişti.
 
   Bakalım Sony Interactive Entertainment Avrupa konu ile ilgili bir eylemde bulunacak mı yoksa hiç olmamış gibi mi davranacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Knack 2 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Japan Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler