"Kojima Artık Sony'e Göre Hareket Etmiyor"

Sony bu nesilde önemli destekçilerinin diğer firmalar için de çalışması ile büyük zarar gördü
13.05.2012 10:42 Alkan Adakaner


     Hideo Kojima'nın "Playstation" markasıyla ne kadar yakın olduğunu herkes çok iyi biliyor. Metal Gear Solid serisi başta olmak üzere oyunlarını "Playstation" odaklı olarak geliştiren Kojima, Sony'nin en büyük ortaklarından biriydi. 
 
     Sony'nin her ev konsolunun çıkış döneminde bir Metal Gear Solid oyunu piyasaya çıkaran Kojima, artık strateji değiştirmiş. Paris'teki MK2 Bibliothèque etkinliğinde konuşan Kojima'nın açıklamalarından çıkan sonuçlar şu şekilde:
 
* Kojima ve ekibi şu ana kadar Sony'nin donanımları ve onların evrimine göre hareket etmiş, ama artık öyle olmayacak. Kojima'ya göre "cloud gaming" denilen sistem oyun dünyasındaki evrimin sıradaki önemli noktası.
* Fox Engine, 2-3 yıl içerisinde oyunlarda kullanılıyor olacak. 
* Fox Engine demosu Project Ogre ile bağlantılı değil
* Metal Gear Rising: Revengeance E3 fuarında oynanabilir olacak
* Kojima, Snake'in hikayesi ile ilgili söyleyeceklerinin bitmiş olabileceğini, ama The Boss ile ilgili hala söyleyecek sözlerinin olduğunu belirtiyor.
* Kojima ayrıca, Batı'da da Kojima Productions stüdyosu açmak istiyor. Bu nedenle GDC'de eleman alımı konusunda çalışmaları oluyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler