Kojima, Death Stranding'in Devamı İçin Sıfırdan Başlayacağını Söyledi

02.12.2019 22:03 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz ayın başlarında bu yılın en önemli yapımlarından olan Death Stranding çıkışını gerçekleştirmişti. Oyun çıkışı ile birlikte tüm dünyada oyuncuları ikiye böldü. Kojima ise Vulture'a oyunun potansiyel devamı hakkında konuştu.
 
Kojima, "Eğer oyunun devamını yaparsam sıfırdan başlarım." dedi. Ayrıca Norman Reedus ile çalışmayı çok istediğini de söyledi.
 
Kojima daha öncesinde Death Stranding'in türünün anlaşılabilmesi için birkaç oyun daha yapmasını gerektiğini söylemişti. Ayrıca en korkunç oyunu yapmak istediğini de söylemişti, hatta korku oyunu yapabilmek için nasıl hazırlandığını da bizlere aktarmıştı.
 
Bu açıklamadan sonra Death Stranding'in devamının olması durumunda, direkt olarak devamı değil de daha çok aynı evrende geçen başka bir yapım görebiliriz, BioShock serisinde olduğu gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler