Kojima, Death Stranding'ten 2 Adet Oyun İçi Görsel Paylaştı

07.08.2019 17:29 Özgür Eroğlu

 
Metal Gear Solid oyunlarıyla tanınan Hideo Kojima, şahsi Twitter hesabı üzerinden yeni oyunu Death Stranding için iki yeni oyun içi görsel paylaştı. Hideo Kojima'nın Konami şirketinden ayrılığından sonra ilk oyunu olacak Death Stranding, oyun severler tarafından merakla bekleniyor. Oldukça fazla sayılabilecek kadar video ve fotoğraf paylaşılan oyunda insanlar hala ne yapacağını tam olarak anlayamadı.
 
Yaptığı oyunların gizemli kalmasını ve insanların merak etmesinden keyif alan Hideo Kojima, Death Stranding'le bizlere yine aynı duyguları yaşatmayı başardı. Umarız Hideo Kojima bir yerlerde mutlu bir şekilde bizleri izliyordur.
 
Paylaşılan yeni iki oyun içi görseli aşağıda bulabilirsiniz fakat biz önceden söyleyelim, yine yorumda bulunmak çok mümkün değil. Ancak şunu çok rahatça söyleyebiliriz ki oyunun grafikleri gerçekten inanılmaz duruyor. Death Stranding'in PlayStation 4'e özel olarak 8 Kasım 2019'da çıkması planlanıyor. Kojima'nın şahsi Twitter adresine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler