Kojima, Death Stranding'ten Önce de Kargo Oyunu Yapmış

05.11.2019 00:08 Özgür Eroğlu

 
Yılın en çok beklenen yapımlarından olan Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding'in çıkışına çok az kaldı. Oyuna dair birçok haber de paylaşıldı. Oyunla ilgili yorumlar ikiye bölünmüşken, sevmeyenlerin eleştirisi oyunda kargoculuk yapıyor olmamız. 
 
Geriye dönüp baktığımızda ise Kojima'nın Konami için yaptığı ilk oyun da temelde kargocu oyunu. Tam olarak kargocu oyunu olmasa da iki oyunda da, bir eşyayı bir yerden bir yere büyük bir amaç için götürüyoruz.
 
Tabii Kojima'nın yaptığı ilk oyun Death Stranding kadar büyük ve derin anlamları olan bir oyun değil. İlk oyunun adı Antarctic Adventure adlı oyunun devamı olan Penguin Adventure, 1986 yapımı bir oyun. Oyunda Penguen prensesin iyileşebilmesi için altın bir elmayı olduğu yerden alıp güvenli bir şekilde prensese götürmeye çalışıyoruz.
 
Görünen o ki bu sevkiyat oyunu Kojima'nın yıllarca içinde kalmış sonunda bu istek büyümüş ve Death Stranding gibi bir oyun yapmış. Umarız P.T.'de içinde kalmıştır ve çok daha güzelini ve büyüğünü ilerleyen süreçte görürüz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler