Kojima, Korku Oyunu Yapmak İçin Nasıl Hazırlandığını Açıkladı

23.11.2019 17:32 Özgür Eroğlu

 
Kojima'nın yeni oyunu geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürüldü, oyun tartışmalara yol açsa da oyunun korku mekaniği gerçekten başarılıydı. Ancak Kojima'nın korkuyu daha güzel hissettirdiği başka bir yapım var: P.T..
 
Kojima, P.T.'yi yapmadan önce nasıl hazırlandığını hatta korku oyunu yapmak için nasıl hazırlandığını açıkladı. Kojima, "En korkunç oyunu yapmak için, ruhumdaki korkuyu uyandırması için korku filmleri izlerim. P.T.'yi yaparken, The Eye isimli bir Tayland korku filmi izlemiştim ama korkudan bitiremedim filmi. Filmin kapağı bile o kadar korkunçtu ki filmin sadece diskini kiraladım." dedi.
 
Filmin nasıl olduğunu bilmiyoruz ancak korku filmi sevdalıları bizce bir şans verebilir. P.T.'nin yaratıcısı bile bu kadar korkmuşsa, kaliteli bir film olma ihtimali yüksek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler