Kojima: MGS Snake Eater 3D Bir Port Değil

Metal Gear Solid: Snake Eater 3D görselleri bakalım ne düzeyde olacak
30.11.2011 09:28 Alkan Adakaner

     Japonya'daki bir konferansta basın mensupları ile buluşan Hideo Kojima Metal Gear HD Collection ve Metal Gear Solid: Snake Eater 3D ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar arasında özellikle 3DS sahiplerini ilgilendiren bir bölüm var.
 
     Kojima'nın açıklamasına göre Metal Gear Solid: Snake Eater 3D sıradan bir uyarlama değil. Yani oyunun görsellerinin HD olması veya birebir aktarılması gibi basit bir port beklemememiz gerekiyormuş. Kojima daha çok "remake" kavramını kullanıyor.
 
     Ünlü ismin açıklamasına göre oyun 3DS için içerik olarak genişletilmiş ve konsolun donanımına göre optimize edilmiş. Bunun anlamı bu konsolun sahipleri HD Collection'ın içindeki oyundan daha ayrıntılı bir yapıma sahip olacaklar. Her ne kadar 3DS kamerası ile kamuflajımızı değiştirme ve Gyro sensor dışında bu oyunun ne gibi farklılıklar içereceği ile ilgili ayrıntılı bilgimiz olmasa da Kojima'nın sözlerine güveniyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler